Προορισμοί

Κάθε χρόνο οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κρήτη, η οποία διαθέτει μια πληθώρα φυσικών, τουριστικών και αρχαιολογικών αξιοθέατων.

Παρακάτω παρουσιάζουμε ενδεικτικά ένα σύντομο οδηγό από μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε είτε μέσω των εκδρομών που οργανώνει το ξενοδοχείο μας είτε με μέσο της επιλογής σας.

 

ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ  

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ

Το Ηράκλειο με το αρχαιολογικό μουσείο και την Κνωσό. Το Μινωικό Παλάτι του αρχαίου πολιτισμού των Μινωϊτών. (Απόσταση: 28 Χλμ). Τα Μάλια, με τον αρχαιολογικό χώρο και το ανάκτορο. (Απόσταση: 2 Χλμ).
       
Την Φαιστό, το παραθεριστικό θέρετρο του Βασιλιά Μίνωα, μέσω της πεδιάδας της Μεσσαράς. (Απόσταση: 70 Χλμ). Το φημισμένο Λασίθι και το Οροπέδιο με τους πολλούς ανεμόμυλους και την παραδοσιακή κουλτούρα. (Απόσταση: 18 Χλμ).
       
Τα Μάταλα, το τουριστικό χωριό του Λιβυκού Πελάγους στο οποίο ξεκίνησαν την δραστηριότητα τους οι Χίπις. (Απόσταση: 75 Χλμ). Τον Άγιο Νικόλαο, την όμορφη πόλη της Ανατολικής Κρήτης με την λίμνη και το λιμάνι. (Απόσταση: 30 Χλμ).
       
Το Ρέθυμνο, την πόλη με τα όμορφα σοκάκια, την κουλτούρα και την άριστη ανάπτυξη. (Απόσταση: 100 Χλμ). Την Ιεράπετρα, την νοτιότερη πόλη της Ευρώπης με την όμορφη παραλία και τους πολλούς ψαράδες. (Απόσταση: 65 Χλμ).
       
Τα Χανιά και την Σαμαριά, το φημισμένο φαράγγι μήκους 18 Χλμ, όπου ο επισκέπτης μπορεί να το διανύσει πεζός σε 6 ώρες και να εντυπωσιαστεί από το φυσικό κάλος. (Απόσταση: 160 Χλμ). Την Σητεία και το Βάι, την τελευταία πόλη ανατολικά του νησιού μας, με το διάσημο φοινικόδασος. (Απόσταση: 125 Χλμ).