Ξενοδοχείο

Το Ξενοδοχείο Πανόραμα βρίσκονται στο τουριστικό θέρετρο Σταλίδας 28χλμ ανατολικά της πόλεως Ηρακλείου, όπου βρίσκεται και το αεροδρόμιο. Η μεταφορά του επισκέπτη προς το ξενοδοχείο από το αεροδρόμιο με Ταξί ή άλλο μεταφορικό μέσο διαρκεί μόλις 20 - 30 λεπτά.

Ακριβώς στο κέντρο της Σταλίδας η μονάδα μας εφάπτεται με την παραλιακή οδό και τελειώνει στην όμορφη και αμμώδη παραλία, επάνω στην θάλασσα.

Πολυτελή Studios και διαμερίσματα εξοπλισμένα κατάλληλα με: air condition, δορυφορική τηλεόραση, τηλεφωνικό κέντρο, χρηματοκιβώτιο, room service, κλπ ικανοποιούν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. (Αναλυτικά ο εξοπλισμός και οι υπηρεσίες περιγράφονται στο τμήμα "Ανέσεις" του website).

Στο κέντρο του Ξενοδοχείου βρίσκεται μεγάλη παιδική πισίνα με όμορφες και άνετες ξαπλώστρες, ενώ δίπλα στο Pool Bar σερβίρονται coctails, snacks και αγαπημένα ποτά του τόπου μας.

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί το εστιατόριο με Ελληνική και Διεθνή κουζίνα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το εκλεκτό πρωινό μας και να δοκιμάσουν τις φημισμένες σπεσιαλιτέ μας μεσημέρι και βράδυ.

Μέσω του εστιατορίου μας και περνώντας τον όμορφο κήπο ο επισκέπτης φτάνει στην παραλία, όπου συναντά το παραδοσιακό μας Beach Bar το οποίο σερβίρει ποτά και φαγητό όλη την ημέρα.

Άνετες ξαπλώστρες και ομπρέλες προστατεύουν τον επισκέπτη από τον ήλιο που είναι περίσσος στον τόπο μας. (Αναλυτικό φωτογραφικό υλικό παρέχεται στο τμήμα Photo Gallery).

Μπροστά από το ξενοδοχείο βρίσκεται η παραλιακή οδός, στην οποία ο επισκέπτης έχει άμεση πρόσβαση σε όλων των ειδών τα μαγαζιά (supermarkets, souvenir shops, κοσμηματοπωλεία, φαρμακεία, κλπ).

Ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο υπάρχει στάση λεωφορείου και ταξί προς όλες τις κατευθύνσεις το νησιού μας.

Η μονάδα μας παρέχει επίσης ιατρική περίθαλψη με επισκέπτη ιατρό σε καθημερινή βάση.