Η Πολιτική της Εταιρείας

Για την κράτηση Δωματίου - Studio ή Διαμερίσματος ο επισκέπτης θα πρέπει να έρθει να έρθει σε επαφή με το ξενοδοχείο είτε μέσω του Website είτε απευθείας μέσω τηλεφώνου, φαξ ή ταχυδρομείου.

Ο επισκέπτης θα πρέπει να μας δηλώσει τον τύπο δωματίου που επιθυμεί, την χρονική διάρκεια και ότι σχετικό πιστεύει ότι πρέπει να λάβουμε υπόψη (βλέπε τμήμα "Φόρμα Κράτησης"). Στην συνέχεια θα λάβει άμεση απάντηση απο εμάς (Διαθεσιμότητα, Κόστος, λοιπές λεπτομέρειες).

Η κράτηση θα ισχύσει κατόπιν σχετικής απάντησης - συμφωνίας από τον πελάτη και αφού ο πελάτης λάβει από εμάς την σχετική επιβεβαίωση για την κράτηση.

Η διαδικασία συναλλαγής - πληρωμής που προσφέρουμε είναι αρκετά ευέλικτη αφού ο επισκέπτης μπορεί να πληρώσει ι) είτε με την άφιξη του στο ξενοδοχείο (μετρητά ή πιστωτική κάρτα), ιι) είτε προκαταβολικά μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή μέσω πιστωτικής κάρτας, ιιι) είτε συνδυάζοντας την πληρωμή προκαταβολής με την εξόφληση του υπολοίπου, με την άφιξη του στο ξενοδοχείο.

Ακύρωση της κράτησης που έχει γίνει μπορεί να πραγματοποιηθεί το αργότερο 20 μέρες πριν την ημερομηνία αφιξεως.

Τυχόν ερωτήσεις, σχόλια και παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα από την διοίκηση του ξενοδοχείου, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα "Ερωτήσεις - Σχόλια" που βρίσκεται στο τμήμα Επικοινωνία.

Το ξενοδοχείο Πανόραμα είναι μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές και τις συμβατικές του υποχρεώσεις.

Η εταιρία μας εγγυάται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και δεσμεύεται ότι δεν τα δημοσιοποιεί σε τρίτους.