Η Εταιρία

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στην Σταλίδα. Από τότε έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή της Σταλίδας και της Χερσονήσου. Το 2003 το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως σύμφωνα με τις τελευταίου τύπου προδιαγραφές.

Η πολυετή εμπειρία μας, η αφοσίωση μας και η ιδιαίτερη έμφαση που δίνουμε στην λεπτομέρεια, την αισθητική και στην ατμόσφαιρα όλων των χώρων του Ξενοδοχείου και των Studios - Διαμερισμάτων, μας δίνουν την δυνατότητα να ικανοποιούμε απόλυτα κάθε επισκέπτη που απαιτεί υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, σε φιλικό, μοντέρνο και άνετο περιβάλλον.

Η εταιρία διαθέτει επίσης ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε τομείς όπως την ενοικίαση αυτοκινήτων, την μεταφορά, την αγορά εισιτηρίων, την οργάνωση εκδρομών & ταξιδιών, την διασκέδαση, τα αθλήματα - δραστηριότητες, κλπ, με σκοπό την κάλυψη του συνόλου των αναγκών των επισκεπτών μας.

Η πολιτική της εταιρίας μας όσον αφορά την διαδικασία παραγγελίας ή κλεισίματος των καταλυμάτων παρουσιάζεται στο τμήμα "Πολιτική της Εταιρίας".

Αναλυτικά τα στοιχεία της εταιρίας και η αντίστοιχες φόρμες για κρατήσεις ή σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στο τμήμα "Επικοινωνία".

Εταιρίες που ενδιαφέρονται για συνεργασία ή πληροφορίες μπορούν επικοινωνήσουν μέσω του Website ή απευθείας με τα γραφεία της εταιρίας μας.